Härlig höst- (och häst) söndag

/ Allmänt
God kväll!
Även dagen idag bjöd på helt underbart väder. I stallet hämtade jag in Ida, spolade ben och svans på henne och ställde henne sen i rasthage för att torka medan jag mockade osv. Hon rullade sig såklart så såg ut som ett troll ungefär och lämnade en stor hårig fläck i gruset (hon fäller jättemycket :p ). Men Dirty horse, happy horse...
 
 
Sedan kom mamma och hälsade på oss och då blev det fotat och filmat lite. Var ett tag sen vi tog bilder så det var dags för nytt. Pigg häst idag med men hon sköter sig fint när hon fått bränna av lite energi i början. Man får ju tänka på att hon är ju ändå bara 4 år.
Såå, här bjuds på lite bilder och film från dagen. Filmen är "obruten" då jag inte orkade klippa i den, så det bjuds på lite "springa fort", lite tappa formen, och lite mer "springa fint". Pigg häst som sagt ;)
Favoritbilderna kommer i ett eget inlägg om en stund...
 
(glöm inte ändra till HD-kvalitét på kugghjulet i hörnet)
 
 


Postat av: Katie

Underbara bilder! :-) just nu känns hösten som bäst! Härliga soldagar :-)

Svar: Eller hur! Trist bara att det börjar bli mörkare på kvällarna -och att man jobbar dagtid.....
camillajarnedal.blogg.se

2015-09-30 @ 14:36:21
http://novembermedn.blogg.se
Postat av: Katie

Mörkret är segt :-/ Snuggur skall få en viloperiod snart, inte bestämt mig om det blir november eller december, eventuellt januari, veligt som tusan! Suck! Men vi har inget ridhus och ingen belyst paddock för närvarande och han blir heltossig av att rida ut i mörker så kvällarna efter jobbet är verkligen sega :-/ men än så länge hinner jag stressa hem och precis hinna rida innan det är helt svart! Man får njuta av det så länge det varar ;-)

2015-10-04 @ 16:18:19
http://novembermedn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: