camillajarnedal.blogg.se

Snapshots från dagen
Idag har vi varit nere på EM, jag, mamma och syster. Lurigt väder men vi klarade oss faktiskt från regn.
Sååå, jag har njutit av fina hästar och ritter hela dagen. Träffat ett helt gäng med folk jag känner, tänk vad lustigt det är egentligen; bland alla dessa folk, vid ett sånt här evenemang, och som nu när det ändå hölls utspritt över hela Göteborg - så ändå träffar man folk man känner. Kul!
 
Lunch på stan
 
 
Stopp i stallet på hemvägen såklart.
 
Godmorgon
Följer ni EM något? Jag satt och tittade på sista gruppen i dressyren igår kväll, och fick även se Peders guldritt. Vilka ekipage alltså!¨Ser fram emot lördag för då ska jag in till Göteborg och titta på dressyren :) Tills dess är det svtplay som står för underhållningen.
 
Idag är en vanlig torsdag med inga större utsvävningar utan bara jobb och sen ett stopp i stallet som vanligt. Annars förutom EM är det lite blandat på gång, i söndags var jag i Göteborg och träffade en kompis och hennes lilla 4-månaders son Milian. Roligt! EM på lördag och sen fyller jag år på söndag. Nästa vecka bjuder på en lägenhetsvisning på tisdagen, skoning på fredagen och på söndagen är det dop för Milian.
Sedan vet jag inte om jag skrev det tidigare men jag ska försöka få bokat in någon ridlektion på skolhäst här framöver, jag rider ju ingenting nu och ja - om jag ska undvika totalt förfall så får jag ju ta tag i det på annat sätt. Kring Nelli står det både stilla och inte, det händer saker i bakgrunden men det går inte så fort.
 
 
Rymling
Den här lille (hm, inte så liten) rackaren hittade jag på väg hem från jobbet.
 
 
Han hade sprängt staketet och gett sig ut i klöverängen intill, tyvärr mycket nära 70-vägen. Jag stannade och började ringa runt för att hitta ägaren - för jag tänkte INTE försöka fösa in den själv, man vet ju inte alls vad den skulle ta sig till. Ungdjur är väl inte det mest pålitliga kanske... Och ja, risken att den skulle springa ut på vägen var rätt överhängande. Jag stod mellan den och vägen och försökte ganska frenetiskt teckna "sakta ner"-till kommande bilar men det var rätt nedslående. Någon enstaka av de tiotals bilar som fräste förbi släppte på gasen, EN stannade till och frågade vad som pågick och resten drog förbi i 70-80km/h. Illa! Jag menar, varken jag är tjuren var särskilt osynliga. Jaja, till slut kom ägaren iallafall och påbörjade jobbet att få in den i hagen igen. Och rapporter efteråt var att även då hade folk bara kört förbi utan att sakta ner...
 
I stallet möttes jag av en välrullad häst som hade petat av sig flughuvan. Hon kom in och fick jogga en stund i paddocken. Duktig idag och sträckte sig mycket framåt/nedåt. Gjorde mycket galoppfattningar och övergångar. Sedan dusch i flugmedel och ut i hagen igen. Spånbeställning på gång och jag försöker avgöra hur mycket jag behöver. Alltid lite svårt.
 
På jobbet överraskades jag av personalfotografering. Samma som förra året - hade inte fått infomailet så det blev en liten överraskning såhär på onsdagseftermiddagen. Hu :p