Hej från Skottland

/ Allmänt

Hello! Just nu sitter vi i lägenheten efter en regnig dag i Edinburgh. Igår när vi installerat oss så åt vi lunch på en indisk restaurang och sen gick vi runt i stan och kollade läget. Besökte bl.a Dean Village och Princes Gardens. Edinburgh är riktigt fint, häftiga stenhus och hela tiden har man Edinburgh Castle över sig. På kvällen tog vi en öl på en pub och handlade med pizza hem till kvällsmat.

Idag har det varit dåligt väder och regnat så vi satsade på lite inomhusaktiviteter. Strax innan lunch besökte vi Edinburgh Dungeon och gick en tour där, riktigt kul faktiskt och personalen/skådespelarna gick verkligen in för det. Sedan lunch och så vidare på nästa tour, denna gång ännu lite mer historisk -Mary King's Close. Även där kunnig och proffsig guide. 
Har blivit lite vandring på gatorna mellan skurarna och ett stopp på ett trevligt café innan hemgång. 

Blir inga bilder här just nu då appens bilduppladdning funkar dåligt för mig men jag lägger upp bilder på Instagram, camillajarnedal heter jag där om ni vill kika. Nu blir det Braveheart i soffan som uppladdning inför kommande besök på William Wallace-monumentet ;)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: