Mellanlandar ett par dagar

/ Allmänt
I söndags kom vi hem från en vecka på Falsterbo, bilder därifrån har ni fått se i ett tidigare inlägg. Veckan på Falsterbo var intensiv kan man väl säga, men bra. Vi var inne på området alla dagar utom onsdagen då vi tog en vilodag från tävlingarna men istället var vi på kvällens After Ride - ägarna till huset vi hyrde skrev upp oss på gästlistan så vi fick gå in gratis :p
Onsdag var även en av de få dagar då det var lite sämre väder, så det gjorde inte så mycket att vi vilade upp oss lite då. Resten av veckan var sol och varmt, och såklart massor med häst. Shit, satt på läktarna nästan konstant i en vecka. Kan säga att det kändes i ryggen... Såg mycket fina ekipage, och roligt var att Karin (min gamla tränare) vann semifinalen för sexåringarna, kom 4a i finalen och är nu uttagen till unghäst-VM. Karin är en riktig ryttarförebild för mig, sån känsla och rider otroligt mjukt!
I Nations Cup, lagtävling, gjorde Sverige superresultat och vann även finalomgången på söndagen.
 
Jag hann även med ett par turer nere på stranden och badade även ett par gånger. Jag är världens badkruka men det var faktiskt riktigt skönt i vattnet!
Träffade Carro på lördagen och hängde en stund med henne på läktaren, för kort stund såklart - men bättre än inget.
I söndags var det skitväder och vi gav oss hemåt runt tvåtiden. Trötta men nöjda.
 
---
Nu är jag hemma ett par dagar, innan det är dags att packa väskan igen för på fredag åker vi till Skottland en vecka. Är hemma och vilar upp mig så gott det går mellan allt som ska fixas. Nelli skoddes igår, idag var jag hos min syster en sväng och på torsdag ska lille katten lämnas till mina föräldrar för passning medan vi är borta. Full fart!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: