Sadelprovning

/ Allmänt
God eftermiddag!
Idag har jag haft en stallmorgon- och förmiddag. Jag hade utsläpp imorse och sen klockan 10 kom sadelprovaren. Mycket spännande då Nelli är så känslig för utrustningen. Hon är inte en häst som tar saker med en klackspark och accepterar något som är good enough utan hon tar inte ett steg om det inte faller i smaken. Kort sagt körde vi safe och jag har helt enkelt slagit till på en likadan sadel som hon haft innan. Varför frångå ett fungerande koncept liksom?
Sen ska man ju inte lura sig och tro att det bara ska funka från ena stunden till nästa men hon accepterade detta mycket bättre. Det kom ett par sparkar när hon "kände efter" lite men majoriteten av tiden skrittade hon ändå rätt avspänt. Det känns som ett bra utgångsläge, nu har hon en sadel som passar just henne och då kan vi börja med jobbet att lära känna varandra och komma överens även från ryggen. Idag var ju faktiskt bara fjärde gången jag sitter på henne, så vi känner verkligen inte varandras knappar.
 
Fantastiskt fin dag med runt +8 grader och strålande sol. Mamma tog lite fina bilder på oss ute i solen, men de kommer i ett eget inlägg.
 
Men vad blev det för sadel då? En Erreplus Vittoria. En close contact med lite öppnare säte och enkelkåpa för att komma närmare hästen.
 
 
Sååå, nu har jag två stycken sadlar till salu ;) En Albion SLK Platinum i x-vid och en Lippo Azzario Alto i vid (omvärmningsbar). Kom och köp!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: