Film och bilder :)

/ Allmänt
Nelli hade en bra dag när vi var iväg :) Hon vilade på fredagen och då är hon alltid lite jobbsugen när man ska igång nästa dag. Nu var vi ju som sagt på min gamla hemmaklubb, och där har Nelli aldrig varit så helt nytt ställe. Hon är jätteduktig att vara iväg med, här var det lite mer saker att titta på än "hemma" bl.a vattenmatta och en del andra prylar runt om paddocken men det var inga problem. Mamma ledde henne runt när jag tog på mig stövlarna så hon hann kika i lugn och ro. 
 
Det blev lite filmat och det kan ju alltid vara kul att se. Det är lite ostadigt och sådär men även bra bitar. Mest anmärkningsvärt är inställningen - hallå eller, det rullar ju på som fasen ;) I galoppen i slutet klippte jag inte bort det lilla tjafset utan det får vara kvar. Så kan det också se ut liksom, men viktigast här är att det inte är så mycket och att vi kommer över det. Titta även hur lugn hon är efter galoppen - då hon tidigare blev så himla stressad efter galoppen. För ett par veckor sedan sprang hon med huvudet rakt upp och gick inte att lugna efter galoppen, nu sänkte hon sig nedåt istället. Bra! 
Hon är lite grejig i munnen som ni säkert ser, men hon ska till tandläkaren på torsdag så får se hur hon ser ut i munnen då... 
 
 
 
 


Postat av: malin

Hon är ju bara magiskt vacker! Och du rider så trevligt och vilket härligt driv hon har i traven, ja du ser bara trevligheter härifrån!

2017-05-30 @ 19:29:28
http://doohs.blogg.se
Postat av: Caroline och unghästen Stina

...och så glömmer du inte att ni knappt kunde skritta för ett par månader sedan, va? Och klappar er bägge ordentligt på axlarna! FINA!

Svar: Nä det har du rätt i ;) Började trava för 2,5 mån sen, efter 5v skritt med ledare XD
Tack <3
camillajarnedal.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: