Lördag 20 maj

/ Allmänt
God kväll :)
Imorse var jag igång tidigt, hade utsläpp i stallet så rullade hemifrån klockan 06:00. Inatt hade ett par hästar varit ute och de var så söta när jag kom för att ge dem morgonhö. 2 av 3 i den ena hagen låg och sov, och den ena sov så tungt att han inte ens reagerade när kompisen reste sig och jag fick gå fram och väcka honom så att han fick någon frukost alls. 
Nelli har vilat idag, så jag hoppas på att hon ska vara på bra humör imorgon ;)
 
Efter att stallet var klart la jag mig och sov en stund till, sen när jag vaknat igen gjorde jag mig iordning och åkte till syrran. Vi har haft en dag på altanen och bara haft det skönt. Jag har såklart bränt mig, blek som jag är, men det ser värre ut än vad det är. Rött men varken svider eller bränner. Jätteskönt väder nästan hela dagen men sent på eftermiddagen drog det in nån mulen variant och det blev skitkallt (ok, kanske inte skitkallt - men mycket kallare än innan iallafall). Jag åkte hem så jag var hemma strax efter 19 och nu har jag grejat lite här hemma. Ska hålla mig uppe ett tag till för Calle kommer hem från Stockholm ikväll och jag tänkte åka ner och hämta honom vid tåget som kommer klockan 22:39.
 
Just det, jag skrev ju om att jag ville lägga till - eller ändra i tiderna när vi ska till Husaby, men jag glömde uppdatera. Jag mailade dem och fick svar att det gick att få en tid. Så 1 juni blir det en check på henne med veterinär, 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: