Utflykt

/ Allmänt
Idag har vi varit på utflykt :) Åkte till min gamla hemmaklubb och red i paddocken + en tur i skogen. Nelli skötte sig jättefint, och särskilt med tanke på att det var nytt ställe. 
Jag hade hjälp av stallägarna vid lastningen när jag åkte och sen mamma när jag åkte tillbaka, men jag lastade av själv och det gick lugnt och fint. 
 
Här kommer ett gäng bilder från avskrittningen i skogen. Kommer film och lite bilder från paddocken i ett senare inlägg. 
 
 
Farliga stenar i skogen :p
 
 


Postat av: Katie

Härligt att rida hemma (för dig) nytt för Nelli 😊
Om ni kommer ut i sommar igen kanske vi kan ta en liten sväng ihop? Jag får egentligen inte rida alls just nu för doktorn men jag skrittar lite grand 😄 hoppas få komma igång snart ☺️

Svar: Ja det var kul att åka och hitta på något. Ja det kanske vi kan. Jag tänker nog åka ut någon mer gång, körvägen är lite seg men nån mer gång blir det allt.
camillajarnedal.blogg.se

2017-05-28 @ 08:27:26
http://novembermedn.blogg.se
Postat av: Paulin

Gud så snygg hon är, jag älskar ston som har lite extra nacke! Hon ser dessutom ut att vara i jättefin form och hull. Jag hoppas vi får följa er många år framöver!

Svar: Visst är hon, gillar verkligen modellen. Tack ang hennes hull - hon var så tunn när hon kom så det har tagit lite tid (och mycket mat) att få henne såhär. Haha, det blev en helt annan häst - en mycket större häst än väntat :p
camillajarnedal.blogg.se

2017-05-29 @ 14:58:32
Postat av: Katie

Snuggur flyttas till Skaftö om cirka två veckor och sedan är han där i minst fem veckor =)

2017-06-02 @ 14:32:58
http://novembermedn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: