camillajarnedal.blogg.se

Mitt i maten
Nu börjar penicillinet ta och jag känner mig lite bättre. Dock inte "frisk". Jaja, det tar sin tid.
Idag hämtade jag ut jackan jag skrev om, passade perfekt - snygg på med snygga detaljer. Så den är jag nöjd med!
I stallet blev det bara spolning av ben och en liten avborstning medan Nelli åt sin eftermiddagsmat. Haha kolla in blicken - det är "kan det vara så att det finns något godis att bjuda på"-blicken...När hon är lite sugen så spärrar hon upp ögonen så att ögonvitorna syns ;)
 
 
Sjukstuga
ja då var det dags igen. Fasen, denna hösten har inte varit på min sida direkt - har varit sjuk i både september och oktober. Och nu var det då dags för novembers omgång, halsfluss bjuds det på denna gång :p
Var på vårdcentralen imorse och fick en kur penicillin så förhoppningsvis är jag snart på g igen, men just nu är jag rätt risig.
 
Annars, köpte ni något på Black Friday? Jag har beställt en fodrad regnjacka från Jacson
 
- halva priset så det kändes som ett bra köp
 
Har även beställt lite julklappar men vad det är för något kan jag inte skriva här ;)
Helgen
God kväll!
Här har varit en fin helg med fullt upp. Började med utsläpp i stallet igår och jag gjorde en liten ändrig så Nelli och hennes kompis fick en ny hage. Åkte hem och sov en stund innan jag packade lite grejer och åkte ut till Skaftö. Mamma och pappa skulle till Göteborg över natten så det behövdes hundvakt. Även syster och Cornelia kom ut så det var full fart. Vi badade i badtunnan igår kväll och idag var det superhärligt väder att promenera i (igår blåste det lite men nästintill stilla idag).
Nelli igår morse
 
Från förmiddagens promenad. Coci är tuff och vinterbadar ;)
 
 
Lunch på balkongen innan jag åkte hem. Inte illa att kunna sitta ute i mitten av November!