camillajarnedal.blogg.se

Fredag
Härlig fredag idag. Solen skiner!
Efter ett par veckor(!) med hur mycket regn som helst var det skönt att få åtminstone två dagar fint. Kallt blev det dock, fått skrapa rutorna både igår och idag.
Igår fick jag som en följd av regn och skit leta tappsko... Ingen lycka denna gång, annars brukar jag faktiskt oftast hitta skorna. Hovslagaren kommer i nästa vecka för skoning så jag får se om hon klarar sig tills dess, går ju på gräs i alla fall så mjukt för hovarna.
 
I måndags skrev vi på förhandsavtal på lägenheten och nu väntar vi på att godkännas av föreningen, men jag såg igår att statusen på "vår" lägenhet gått från reserverad till såld, så det verkar ju som att vi godkänts ;) Så snart är den vår!
 
Är ni nere på Breeders nåt? Jag sitter och håller tummarna för två stycken som går idag, den ena är en bekants uppfödning (som hon fortfarande äger, men inte rider själv) och den andra är en kompis som rider sin egen. Heja heja! Har klurat på om jag ska åka ner imorgon och titta på finalerna och bl.a testridningen med Charlotte Dujardin, men jag tror inte jag tar mig iväg tyvärr.
 
Nu ska jag snart äta lunch och senare i eftermiddag träffa en kompis för en kaffe ute i solen. Ha det fint!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress