camillajarnedal.blogg.se

Lucia
Glad Lucia på er!
 
Under de senaste dagarna så har det sett ut såhär för lilla fröken;
måndag - betänketid, smälta vad vi gjort hittills i lugn och ro.
tisdag -  red i ridhuset ihop med Susanne och Bellona. Spänt och försiktigt eftersom hon inte riktigt vant sig vid ridhus än (bara varit inne i ett 3 gånger totalt) men hon skötte sig skitbra ändå. Longerade inte innan jag satt upp utan skrittade fram för hand och hoppade sen upp och red iväg. Red bara stora åttor och runt fyrkanten, lät henne känna på hur det är att springa intill en vägg och kika på läskiga saker som står vid ingången, t ex "dummyn" (= en låtsas-kalv som de tränar roping på), pallar, min jacka osv. Spänt som sagt men gick ändå bra.
onsdag - övade på att spola benen och det gick också bra. Bakbenen ville hon helst slippa men med lite tålamod så gick det med. Varmvatten och mjuk stråle är grejen liksom ;)
Lite kul var också att stallägaren berättade att hon hade legat ner och sovit igår morse, han hade väckt henne när det var dags för morgonfodring. Hon börjar känna sig som hemma.
 
Idag har vi bokat in rid-dejt med Susanne och Bellona igen. Förhoppningsvis går det lika smidigt som i tisdags :)
 
Och här är mitt senaste inköp, tänker bannemig inte frysa om fötterna i stallet i vinter! Luddiga inuti och så la jag i en fårskinnssula. Rymliga i foten så får nog plats med en tjock socka med.
 
(null)

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress