camillajarnedal.blogg.se

Långfredag
Glad Påsk på er!
Sedan sist så har jag hunnit med en arbetsvecka med bl.a kvällsjobb i måndags, och sedan ridpass på C i tisdags. Bra pass, han sköttesig finfint. Hästen N som jag red förra veckan vann en MSVA idag såg jag, kul! 😀 Igår hade jag en rätt tuff dag på jobbet eller vad man ska säga, långa samtal om tunga saker - så var trött när jag kom hem och slocknade rätt snart i soffan.
 
Idag har vi varit på Överby, Calle skulle klippa sig och så gick vi runt ett tag. Vi ska ju till Göteborg imorgon och jag är så sur på en webb-butik för jag hade beställt en klänning som jag skulle ha imorgon kväll, men den har inte kommit än. Störande, jag beställde den i lördags, fick orderinformation i måndags (typ "hej, din order behandlas nu -du får snart leveransinformation"). Paketet skickades igår.... 👎
Såå, får tänka om på klädfronten helt enkelt.
 
Som sagt, imorgon sticker vi till Göteborg för middag/utekväll och sen stannar vi över natten på hotell.
Fredag
God kväll :)
Igår var jag hos N igen för ytterligare ett ridpass.
Det blev ett liknande pass som i tisdags, hon inledde med lite tjurighet och att inte riktigt gå fram, men efter ett tag så kom vi över det och bitvis så släppte hon på riktigt bra. Lite synd att hon hade en sån här "period" (eller vad man ska säga) nu, passet jag red för 2v sen var helt utan bromsighet. Jaja, så är det ibland. Det var kul ändå!
Jag blev sedan kvar ett tag i stallet, fastnade med folk att prata med 😜
Nu har jag ingen mer ridning inplanerad men det ändrar sig troligtvis fram i veckan.
 
Idag på jobbet hade vi en liten för-våffeldag. Våffeldagen är ju på söndag, men vi körde idag. Skol-IF sålde våfflor och herregud sånt tryck. Jag tror de sålde 400(!) våfflor, helt galet!! (men gott 😋)
 
 
Annars så har jag fixat lite inför påsk, jag och Calle ska till Göteborg på lite roligheter. Vi ska hit (länk), låter rätt spännande, eller hur? och sedan bor vi på hotell över natten så behöver inte krångla med att ta oss hem och sådär, oooch så får ju hotellfrukost på söndagen. Det är inte fel alls 😁
 
21 mars
Hello!
Här rullar det på... I måndags var jag ute hos C igen och passade honom och hans kompis (och halvsyster) C2 😝 Blev lite bråttom när jag kom dit för det skulle vara hoppträning i ridhuset och det visste inte jag, men jag rappade på så hann faktiskt rida ett pass ändå. Inget jättelångt pass men både jga och hästen fick motion. Lagom till att jag var klar i stallet började det snöa 😭 Jag åkte sedan bort till ett stall lite längre bort och hälsade på en från jobbet som har sin häst uppstallad där. Trevligt med en liten utflykt! Kom hem runt 21 och stöp i säng ganska tidigt.
Igår var jag sedan iväg och red N. Hennes matte är på semester under veckan. Hon hade ridits av en granntjej på måndagen och de berättade att hon hade varit lite testig då och inte gått fram riktigt, inte velat fatta galopp och lite sånt, (jag pratade med tjejen och hennes mamma för de var i ridhuset samtidigt som jag). Men alltså, tjejen som ridit är 13 år - det är inte så lätt liksom... Så, nu var det min tur iallafall - och inledningsvis så var det en del snigelfasoner och N undrade om hon verkligen skulle gå fram, och ja - det ville jag nog faktiskt att hon skulle göra. Efter att jag fått svettats lite så släppte handbromsen och det blev rätt bra fart på henne. Det är en rolig häst att rida, hon kan nästan "allt" så man kan testa lite allt möjligt, det gäller bara att ha henne med sig.
Ska rida henne imorgon med.
 
Idag har jag varit på föreläsning på morgonen, föreläsningen hette "Motivation till motion och träning" men jag skulle vilja säga att man hade kunnat plocka bort motions-biten, det handlade om motivation i stort - psykologin bakom, och så hade de hängt upp det på träning som ett exempel. Intressant var det iallafall. Den höll på hela förmiddagen och sedan var jag tillbaka på skolan efter lunch. Eftermiddagen har bjudit på gruppverksamhet, jag har "föreläst" i en klass om stress- och stresshantering, sociala roller m.m. Jag är inte jätteförtjust i att prata inför grupper men det gick ok ändå. Är väl mest en vanesak det där med att tycka det är jobbigt, jag hade lättare för det när jag pluggade för då var det så mycket redovisningar hela tiden så man övade ofta på att prata inför grupp. Nu har jag fyra såna tillfällen kvar så det blir lite övning framöver 😉