camillajarnedal.blogg.se

Nyhet 1
Ja, som jag skrev för ett tag sedan så var det lite förändringar på gång med bl.a jobbet och det börjar bli klart nu - jag skrev på papper igår.
Jag ska byta jobb 🙂 Mycket spontant och inte alls planerat men för ett par veckor sedan fick jag frågan och tänkte att ja, varför inte?
Jag får tjänstledigt från min nuvarande tjänst som kurator och går in på ett föräldravikariat som arbetsledare inom LSS-området. Från och med nästa vecka och fram till jul går jag över 40% (så kvar 60% på skolan) och efter att eleverna gått på jullov går jag över 100%. Rekrytering av vikarie på min tjänst är igång och vi har första intervjun på torsdag. Jättespännande men det kommer bli mycket nu de närmaste veckorna med att hålla två jobb-bollar i luften och försöka lära sig ett nytt område.
•••
Var iväg och fixade håret i helgen, lite klipp och färg stod på schemat. En lite mörkare färg och uppfräschande klippning, bli av med det slitna.
(det raka är precis efter frisören)
 
Till helgen åker jag och Calle till Båstad, styrelsemöte för hans jobb - tredje gången vi varit iväg på det. Jättetrevligt faktiskt med god mat och trevligt boende på Hotell Skansen.
 
På hästfronten väntar vi... förhoppningsvis händer det grejer nästa vecka 😉
Lunchtid
Nu är jag mitt i lunchen, halvvägs genom arbetsdagen. Var ett tag sedan jag var inne och i vanlig ordning rullar det ju på ändå utanför bloggen.
 
Sist skrev jag att jag hade en provridning på gång och den hästen har jag provat två gånger nu och om allt klaffar så dyker det upp ett litet projekt framöver 😏👌
Jag har varit med Tina på tävling i Nordhalland med lille Calle och det gick fint, en placering blev det den dagen 😊
Förra veckan var det höstlov på skolan men vi höll igång ändå med föreläsning på måndagen och sedan konferens tis-ons. Vi var på Thorskogs slott och hade bra dagar med mycket jobb men givetvis trevligheter med, god mat och bra boende.
 
Denna veckan händer det inte så mycket utöver det vanliga utan jag jobbar på. Nästa vecka har jag utsläpp i stallet och även en frisörtid. Har inte 100 bestämt vad jag ska göra med håret men jag har bokat tid för både klipp och färg. Blir inget drastiskt men en uppfräschning helt klart.