camillajarnedal.blogg.se

tisdag
Såhär ser det ut hos SMHI just nu, inte fel!
 

Lite synd bara att man jobbar när det är så härligt väder. Men nu är det inte så himla långt till semestern, jag har semester 4 juli. Längtar :)
I stallet så är Ida hemskt nöjd över att få gå ihop med B igen. Nästan lite för nöjd faktiskt... Igår var det lite oroligt när hon skulle vara inne i stallet själv (för att göras iordning) men efter att ha sagt till henne på skarpen så släppte hon det och kunde till sist slappna av. Jag red en stund i paddocken, samma jobb som i lördags.
Det blir ju mest "pet-jobb" nu när vi skrittar (och travar små bitar) men det är jobbigt det med. Ida svettades så det skummade mellan bakbenen :p
Vi tränar på halter och att skritta rakt fram trots att vi går en bit innanför spåret. Skitjobbigt säger Ida och tycker att matte är dum. Vi gör även tempoväxlingar i skritt och försöker tänja lite på skritten och verkligen skritta genom hela kroppen, och sen samla upp den och skritta med ministeg. I traven är hon lite bromsig så jag rider bara på framåt och letar efter en avspänd känsla med bjudning. Fokuserar på att göra bra övergångar. Igår i vänstervarvet ville hon skjuta ut vänsterbogen och snedda lite i igångsättningen så då jobbade jag lite extra med det.
Idag är det ingen ridning för oss men imorgon kör vi igen.