camillajarnedal.blogg.se

Påsk
Hej hej! Hoppas ni hade en fin påskafton igår, det hade vi :)
Vi var i Göteborg och besökte The Concept. Föll oss väl i smaken ;) Vi började med att åka ner och checka in på hotellet och så gjorde vi oss iordning på rummet. Vi hade bokat sittning kl 18 så lagom tills dess gav vi oss in mot centrum. När vi kom fram till stället så blev vi invisade och mottagna av "vår" servitör för kvällen, han informerade om upplägget och att det skulle köras baklänges så vi började alltså med kaffe uppe på balkongerna.
Sedan när allt folk samlats så fick vi gå ner till borden och så började middagen. Upplägget är shared dining så man sitter vid gemensamma bord med andra och alla äter samma saker. Igår åts det 6 rätter, och i och med baklängesupplägget så började vi med dessert och jobbade oss sedan vidare genom huvudrätt och förrätter. God mat, lite annorlunda men god som sagt.
Lokalen var fräckt inredd, mycket rött, sammet och paljetter... Bäst var nog underhållningen. Det var underhållning hela kvällen, främst mellan rätterna. Ett smart sätt att rikta uppmärksamheten medan personal plockade bort tallrikar m.m. Det var några som sjöng flera gånger under kvällen (jätteduktiga!) och sedan lite andra shower med, jag är så imponerad av killarna som gjorde olika akrobatiska grejer, otrolig styrka i kroppen! Man satt även väldigt nära scenen så man såg verkligen bra, man satt så nära att till en av showerna delades det ut regnponchos ;)
 
När middagen var klar så öppnar stället som vanlig klubb och borden städas undan så det blir dansgolv. Vi stannade kvar, tog en drink och tittade på lite mer show, sen var vi tillbaka på hotellet strax efter midnatt.
 
Här kommer ett par bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen, på min instagram finns lite filmklipp med
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress