camillajarnedal.blogg.se

Nyhet 1
Ja, som jag skrev för ett tag sedan så var det lite förändringar på gång med bl.a jobbet och det börjar bli klart nu - jag skrev på papper igår.
Jag ska byta jobb 🙂 Mycket spontant och inte alls planerat men för ett par veckor sedan fick jag frågan och tänkte att ja, varför inte?
Jag får tjänstledigt från min nuvarande tjänst som kurator och går in på ett föräldravikariat som arbetsledare inom LSS-området. Från och med nästa vecka och fram till jul går jag över 40% (så kvar 60% på skolan) och efter att eleverna gått på jullov går jag över 100%. Rekrytering av vikarie på min tjänst är igång och vi har första intervjun på torsdag. Jättespännande men det kommer bli mycket nu de närmaste veckorna med att hålla två jobb-bollar i luften och försöka lära sig ett nytt område.
•••
Var iväg och fixade håret i helgen, lite klipp och färg stod på schemat. En lite mörkare färg och uppfräschande klippning, bli av med det slitna.
(det raka är precis efter frisören)
 
Till helgen åker jag och Calle till Båstad, styrelsemöte för hans jobb - tredje gången vi varit iväg på det. Jättetrevligt faktiskt med god mat och trevligt boende på Hotell Skansen.
 
På hästfronten väntar vi... förhoppningsvis händer det grejer nästa vecka 😉