camillajarnedal.blogg.se

2017
Ja, då var även 2017 på väg mot sitt slut. Ett väldigt blandat år, både fina ljusglimtar och ganska djupa dalar. Säger som förra året vid den här tiden; Jag ser fram emot ett nytt år.
 
2017 inleddes med att Nelli kom in i bilden, provred henne i slutet av januari (blev magsjuk på hemvägen - kanske var ett tecken? :p) och hon flyttade hit i början av februari. Och ja, Nelli-historien känner ni ju till. Det började nästan omgående efter att hon kommit, med att hon var väldigt svårriden och allt vad det innebar - sedan 1 juni åkte vi och utredde henne på klinik med en så allvarlig diagnos som resultat att vi meddelade säljaren om vår avsikt att häva köpet - och där startade kapitel 2 i Nelli-historian; att häva köpet.
 
Sommaren var förutom detta bra, jag hade en rolig vecka på Falsterbo
 
 
 
 
 
Sen mellanlandade jag hemma ett par dagar innan det var dags att packa om för att resa till Skottland
 
 
 
 
 
I augusti var vi på EM i Göteborg och därefter har hösten rullat på, med stort fokus på processen kring Nelli. Men förutom detta har vi även bokat (inte köpt helt än men betalat en "för-avgift") på en ny lägenhet :) Det är nyproduktion så den är inte byggd än, men det blir i ett nybyggt område i Ytterby/Kungälv. Planerad inflytt sommaren 2019. Detta ser vi verkligen fram emot!

I skrivande stund är Nelli-historien inte slut utan pågår här i bakgrunden.
 
Näe, ut med 2017 och in med 2018.