camillajarnedal.blogg.se

Uppdatering av läget på flera fronter
Gör en liten uppdatering på läget här då det rullar på för fullt på flera fronter.
 
* vi har varit på stomvisning av lägenheten. Fick inte gå in i vår egen då den ligger på andra våningen och man gick bara in på markplan. Men häftigt att se huset växa fram och vi träffade de som ska bo under oss, verkade trevliga :)
 
* Scilla har nu åkt hem till sig igen och jag tittar efter en annan häst att ha på lite längre tid. Har en provridning på söndag och lite olika alternativ. Så vi får se vad som sker framåt men något skoj ska det nog bli ;)
 
* eventuellt lite jobbrelaterade förändringar med, men dem får jag hålla lite på då det är en del som ska klaffa som inte gjort det än. Spännande hursomhelst och jag berättar "klart" när jag vet hur allt blir.
 
----
 
Apropå jobb så har vi idag haft lite inför-höstlov-Halloween-grejs. Ett gäng i personalen var på plats tidigt imorse och dekorerade entrehallen och cafét. Sen var många utklädda. Vi serverar frukost på torsdagarna varje vecka men den här gången blev det lite speciellt och kul med dekorationerna och utklädd personal. Kul initativ och eleverna uppskattade det helt klart.
Imorgon är det studiedag och eleverna har gått på höstlov. Vi jobbar dock på imorgon och även nästa vecka.