camillajarnedal.blogg.se

Återbesök
Då har vi varit iväg på återbesök med fröken Strut-öra ;)
Hältmätning med sändarna igen, longering och böjprov. Stora framsteg! Sändarna gav inget utslag, hon seglade runt på longeringen (kanske något överladdad, men enligt veterinären med mycket bättre kvalité på traven trots tufft underlag -hårt underlag-). På böjprovet var hon liiite öm vid böjningen men klart bättre än förra gången då hon hoppade iväg samt sparkade efter veterinären.
På ultraljudet var kotan nästintill bra, veterinären var mycket överraskad över hur bra det blivit såhär snabbt, man brukar sällan se en så snabb läkning. Ligamenten i hovleden hade inte läkt så fantastiskt som kotan men det var på g, men vi har en bit kvar.
Blev en omgång stötvågor på ligamenten i hoven, sen får hon vila i lilla hagen i 4v till, skritt för hand (uppsuttet om jag vågar :angel:) och återbesök om 4v.
Ser det bra ut då får jag börja trava :banana:
 
 
Och nu ska jag själv uppsöka jouröppen vårdcentral, varit förkyld/sjuk i snart 5v och nu den sista omgången så har jag haft en förjävlig hosta -och inatt har jag nog fasen gjort sönder något, höger sidan av bröstkorgen gör så ONT -gör ont att andas, röra sig och framförallt hosta (och det gör jag ju hela tiden). Så, jag är inte så himla på hugget just nu...