camillajarnedal.blogg.se

Välkommen i gammelklubben...typ
Idag fyllde jag 30, och kvalificerade härmed in som medlem i gammelklubben - som en vän så fint påpekade (och välkomnade i klubben då 😆). Sambon jobbar på bortaplan och kommer inte hem förrän på onsdag men han kompenserade frånvaron med blombud till jobbet, de glömde dock chokladen (😱) så det blir en andra leverans imorgon tydligen. Längre fram ska vi iväg på någon helgaktivitet men vad som händer då har jag inte fått veta utan det blir en överraskning.

Jobbat i lugn och ro idag, och köpte med mig sushi att äta när jag kom hem, åkte och handlade i lugn och ro och kom till sist hem. In för att packa upp allt, kliver sen (halkar) i en kattspya i köket 🤢🙄 sen när jag tittar upp och ut genom köksfönstret ser jag en bil jag hajjar till på, rakt nedanför på gatan står minsann mina föräldrars bil! jodå, det var föräldrarna med hund som kom på överraskningsbesök med räkor och tårta ❤ Så vi åt räkor, delade på sushin och fikade lite. Sen facetimeade systerdottern och så ringde även gamla mormor 92 år för att gratta.
Mitt i maten plingade det på dörren och då var det ett blombud till, denna gång från sambons pappa. Himla gulligt.
 
Kul är även att jag fick ett grattis-sms från en gammal kompis jag inte hört från på väldigt länge av olika anledningar men nu så - nu kom en fråga om vi kan ses nästa vecka. Och ja, det ska vi nog försöka få till.

Födelsedagen snart till ända men det blir lite firande till helgen igen.