camillajarnedal.blogg.se

Lugnt
Vi har ett par lugna dagar så här händer inte så mycket. Jag och Ida var ute på en skogspromenad idag och klev över stock och sten. Annars så går hon och äter i lugn och ro. Blir ett par lugna dagar till, men sen är vi på gång igen.
 
Jag går nu in på sista arbetsveckan innan 5(!) veckors semester, det ska bli otroligt skönt :D
 
 
Lite förvirring
Igår blev jag lite lätt förvirrad i stallet. Skulle rida och plockade därför fram mina saker. Hade bestämt mig för att Ida skulle ha boots och som jag kanske nämnt innan så har hon visat sig ha både smalare ben och mindre hovar än tidigare häst så mina boots passar inte. Tänkte därför igår att jag skulle ha ett par speciella boots med ludd på (för jag tänkte att luddet skulle fylla ut lite), och jag plockar ut bootsen ur lådan i skåpet.
När jag sedan tar på bootsen ser jag att detta är inte mina boots...
Mina är ett par gamla luddboots från Hööks och detta var Eskadrons boots med fårskinn. Och jag har ingen som helst aning om var dessa kommer från! De låg inne i mitt skåp i stallet, och mina är borta. Det var ljusa hår i dessa och det är ingen av hästarna i stallet som har strumpor (och ingen som har såna boots ändå), och på förra stallet var det ingen heller med ljusa ben förutom min egen häst. Haha, väldigt förvirrande! Jaja, "bytet" var ju till min fördel -men jag vet verkligen inte var de kommer från....
+ 1
Igår klockan 12:30 fölade Hottie och allt hade gått jättebra!
Den lilla är ett piggt litet fuxsto e: Blue Hors First Choice (Jazz~Negro), odöpt än så länge ♥
Ska åka ut någon dag i nästa vecka och titta på fölet, och då blir det alldeles säkert lite bilder ;)
 
Bjuder på ett par små bilder från 2012 när hon fick sitt första föl Athena De Nor (e: Florencio).