camillajarnedal.blogg.se

Man får inte vara blyg...
Nelli är ett godismonster utan dess like, en godis och man blir i princip rånad sen -hon genomsöker en från topp till tå i jakt på mer. Man får inte vara blyg liksom...
Hon gillade iallafall godishinken från PS of Sweden som jag köpte på mässan ;)Mäss-lördag
Lördag och besök på Eurohorse stod på schemat idag. Jag var i stallet på förmiddagen, mockade, fyllde vatten i hagen och tittade till Nelli, höpåsar hade jag förberett igår så det var bara att ställa fram. Sen åkte jag ner till Kungälv och plockade upp mamma innan vidare färd mot Göteborg och parkeringskriget ;) Vi fick en parkering rätt snabbt ändå och klarade oss från att bli överkörda av en gubbe som var lite hetsig... Han körde dock in i en vägg...
 
Vi startade med att se om det fanns bord på Incontro men där var fullt så vi gick in på mässan istället. Vi gick direkt bort till Erreplus för att prata med dem och boka in en sadelprovning. Jag hade haft mailkontakt med en av utprovarna innan så nu skulle vi mest stämma av och boka tid. Vi pratade lite om Nelli och berättade bl.a att hon gått med en Erreplus innan och funkat bra med den (well, hon har gått med hoppsadel till i höstas - men under vintern, hos Elenore har hon gått med en Erreplus). Då visade det sig att den som provade ut sadeln hon hade innan var på plats i montern och lustigt nog kom han ihåg Nelli. Haha, är väl lite på gott och ont om en sadelutprovare kommer ihåg en häst flera månader senare... Ungefär såhär lät det:
Sadelprovare 1: X det var väl du som var hos E va?
Sadelprovare 2: Ja det var det. Vilken häst var det?
Jag: Nelli. En skimmel.
Sadelprovare 2: Jaha ja. Skimmeln ja.... Den var ganska känslig ja.
Jag: :p
Sen provsatt jag ett par olika sadlar, testade olika knästöd och så, bestämde dag för sadelprovning (blir 11/3) och sen gick vi vidare. Tog en tur runt och kikade lite innan vi gjorde ett nytt försök hos Incontro, och nu hade vi tur - så fick bord och åt en god brunch så vi skulle orka med ytterligare ett varv på mässan.
 
 
Slutade med bl.a detta; silvershampoo (på dunk!), fläckborttagning och mut-hink. Blev även en Kingslandgrimma och en bag från HV Polo som jag ska ha gymkläderna i.
 
Nöjd med dagen och nu ser jag fram emot sadelutprovningen.
 
Ikväll blir det en ganska tidig kväll. Imorgon har jag först utsläpp i stallet och sedan ska jag till Göteborg igen, men denna gång för en ohästig grej.
GHS imorgon!
Äntligen, en av årets höjdpunkter ;) Iår är det dock flera roliga grejer, jag ska på både Falsterbo och EM men GHS är ändå en favorit. Ingen show för oss denna gång då det legat dumt tidsmässigt gentemot mitt jobb men imorgon blir det mässan. Ska inte shoppa loss då jag är på g att köpa ny sadel, men något roligt hittar jag ju säkert ändå. Ska även svänga förbi en monter och boka sadelutprovning.
 
Igår hade jag syrran och Cornelia på besök och de stannade över natten. Mysigt ^^ Jag hämtade även ut ett (jättestort!) paket på posten och i detta fanns de nya betten jag beställde.
Provade det ena idag och det verkade funka bra. Nelli var väldigt på hugget idag och visade ordentliga luftkonster innan hon kände sig nöjd. När vi jobbat färdigt var hon avsevärt mer avspänd och vi skrittade av ute. Finfint väder idag med men lite kallare.
 
Ska jag titta ikapp på Världscupdressyren så hej så länge!