camillajarnedal.blogg.se

och film
Lite från tidigare idag.
Var inget strålande pass idag men så är det ju, det går inte super jämt.
Hon är lite svår nu, är rädd om munnen och då framförallt i högersidan så man får vara väldigt försiktig -det kan bli en tvärnit där hon kastar och slänger med huvudet om man inte passar sig. Hon blir kort och hög (spänd) och "av och på" eftersom hon kryper undan.
Det är svårt för hon är väldigt känslig i munnen redan innan och nu när det är ännu mer så blir det riktigt svårt att få till det. Lägg till lite extra energi nu när det börjar bli kallt med....
Det har varit såhär ett litet tag och det var därför vi kollade tänderna nyligen. Då avlägsnades ju en vass tandflis som satt inkilad vid en tand på högersidan, så jag tror att det är nåt som sitter i -att hon är rädd att det ska göra ont.
 
Hursomhelst, såhär kan det se ut en vanlig dag när det är lite svårt:p
 
God morgon
Morrn morrn! Idag (och imorgon) arbetar jag hemifrån, så dagarna ser lite annorlunda ut. Jätteskönt med möjligheten att få jobba hemifrån så man kan lägga upp dagarna lite själv. Det funkar ju inte alltid, men som nu när det är höstlov går det att göra såhär.
 
Vad har hänt i veckan då?
I måndags blev det en promenad som jag planerade. När jag kom för att hämta Ida låg både hon och ponnyn Lilly och sov ute i hagen, så promenad var nog en lagom aktivitet ;) Vi var ute på galoppbanan och spanade på rådjursflocken som bor där (till vår förtret).
Tisdag longerade jag henne och då var hon väldigt pigg och till en början kunde hon inte alls koncentrera sig utan sprang mest runt och "snarkade" med svansen i vädret. Efter en stund släppte det men hon var ändå på tårna.
 
Igår vilade hon helt, och jag var dessutom stalledig. Var i Göteborg på afterwork med ett par av de andra kuratorerna och stallägarna passade Ida. Men idag är det på´t igen :)
Annars funderar jag över klippning -av Ida då. Jag hade inte tänkt klippa henne iår men nu börjar jag fundera på det för hon börjar bli rätt luddig och svettas ordentligt när vi jobbar. Hm, får helt enkelt fundera på detta.
 
Ha en bra torsdag!