camillajarnedal.blogg.se

Plötsligt höst
Nu blev det plötsligt höst!
Ösregn och storm har det bjudits på idag. Visst, när man sitter inne på jobbet är det inte så farligt men sen när man kom stallet var det rätt ruggigt. Ida var rätt sur med. Vi fick ta in henne och en annan till sist för de stirrade upp sig så. Ida lyckades såklart kliva på sig själv så hon drog upp en liten flik i kronranden.
 
Jag har fått ett par frågor om hur det gick när vi var iväg med Ida förra veckan.
Denna gång hittade vi mer än sist och tyvärr var det ingen vidare positiv prognos. Jag vill inte skriva så mycket om det än utan håller ut till återbesöket den 18/10 när jag får klarare besked. Sålänge är hon behandlad och vi avvaktar. Hon vilar helt denna vecka ut men ska sen röra lite lätt på sig fram till återbesöket.
 
 
Utöver detta så vill jag bara flagga för er som bor här i trakterna:
 
Missa inte hästloppisen på söndag!
 
 
 
Händer i veckan
I veckan som redan startat händer inte så våldsamt mycket. Jobbar som vanligt, idag har jag varit på möte i kommunhuset och diskuterat social hållbarhet -och fick höra att jag var okonventionell (hmm, tänker tolka det positivt :p), på fredag ska jag på första mötet med kommunens SIMBA-team som jag fr.o.m nu ingår i.
Lördag ska jag rida ponnyn igen och sen på söndag ska jag ställa mig på en hästloppis och försöka bli av med lite prylar jag städat ut.
 
På måndag morgon åker jag skittidigt mot Halmstad för skolkuratorsdagar. Blir trevligt det.
Falsterbo 2017 -check på den!
 
Fick en förfrågan häromdagen, var ett gäng som ska hyra hus därnere hela veckan och det fanns en plats kvar, då jag känner en i gänget frågade de om jag ville följa med och självklart hängde jag på.
Ett hus 100m från tävlingarna, 300m från stranden och en stor uteplats med grill. Låter inte helt fel! Jag kommer ju inte gå på tävlingarna alla dagar men då kan man ju göra en del annat, hänga på stranden eller åka in till Malmö tex. Semester helt enkelt.