camillajarnedal.blogg.se

Bye bye 2016
 Ja, nu säger vi äntligen hej då till 2016. Alltså vilket skitår rent ut sagt. Kan inte komma på något direkt som varit sådär jätteroligt utan mitt år har genomsyrats av känslan som visas väldigt bra i filmen nedan. Än det ena och än det andra som har gått åt skogen. Ida var skadad hela året och fick tyvärr vandra vidare i oktober. I slutet av november förlorade Hottie sitt föl, och ja - bara en massa elände.
Nej, hej då 2016 och välkommen 2017 som förhoppningsvis bär med sig ljusare tider. Jag ser fram emot ett nytt år.
 
 

Ett filmklipp publicerat av 9gag (@9gag)Dec 22, 2016 kl. 10:28 PST

Denna veckan
Snabbt hej, håller på och lagar mat.
Denna vecka är jag hemma, lite ledig och lite hemmajobb. Idag har jag varit förbi Ikea och köpte lite nödvändigheter till mina garderober. Åt middag med syrran och Cornelia när jag ändå var ute och åkte.
 
Denna vecka blir det även ett par provridningar, har 3-4 hästar och iallafall 2st är riktigt, riktigt fina så jag är riktigt taggad faktiskt. Sen till helgen är det nyår och det kommer firas i Göteborg med kompisar. En heldag blir det då vi ska starta redan strax efter lunch med ett besök på Escape House och sen på kvällen ska vi ut och äta på Dubbel Dubbel.
 
Well, tillbaka till matlagningen ;)
 
 
God Fortsättning
Ja, god fortsättning då.
Julen har varit bra, det brukar den vara. I fredags var jag först på gymmet en sväng och sedan på kvällen var jag med hos min systers killes syster (haha, lite långt där), vi lagade mat och spelade Bingolotto, vann inget tyvärr :p Sedan sov jag i husvagnen i stormen, gungade ordentligt men vi stod kvar -var nästan lite orolig att den skulle rulla iväg in till grannen ;)
 
På julaftonsmorgonen åt vi pannkaksfrukost innan vi åkte hem till syrran och gjorde oss iordning för julfirande. Julen firades i vanlig ordning ute hos mina föräldrar, tittade på Kalle med lilla Cornelia, åt massor med god mat och hade det trevligt. Roligast var nästan julklappsutdelningen, tomten fick mycket professionell hjälp av Cornelia som tog emot alla paket från tomten och delade sen ut dem till alla. Riktigt imponerande att hon både kunde lämna paketen till rätt person och sen att hon ens lämnade dem ifrån sig, hon är ju faktiskt bara 1,5 år...
 
På juldagen gick jag och syrran på en promenad med vagnen och sen åt vi lutfisk och Ris á la Malta hos mormor. Kom hem igen igår eftermiddag och var både mätt och trött ;p Idag tvättar jag och väntar på att Calle ska komma hem från Skåne. Får väl se om tågen går som de ska, är ju storm på väg in och vi alla vet väl att SJ inte direkt är kända för sin motståndskraft mot vädrets makter...