camillajarnedal.blogg.se

1 Advent
Då var det 1 advent och idag har jag plockat fram ljusstakar och allt sånt där. Efter att det och lite städning var klart så åkte jag till gymmet där jag mötte upp syrran och så tränade vi ihop. Har varit darrig och matt i benen resten av dagen så jag misstänker starkt att det kommer vara viss träningsvärk imorgon XD
 
I stallet möttes jag av en väldigt pigg Ida, hon har stått i rasthage ett par dagar nu pga att stallägaren gräver ned dränering i deras vanliga hage just nu, och tydligen så laddar hon energi -för hon var som ett popcorn :p
Hon galopperade runt, gjorde små kaninskutt och större bocksprång, stegrade och höll på. Sedan när jag mockade hagen så "smög" hon på skottkärran och for iväg som en raket när jag rörde den. Lite kul faktiskt för jag har inte sett henne busa så mycket på hela tiden jag haft henne, hon leker med de andra i hagen ibland men då är det mer att de drar galopprejs, men idag var hon verkligen överallt.
 
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig, ny jobbvecka drar igång imorgon. Och vet ni vad? Tittade precis ut genom fönstret och såg....
 
Morning!
God morgon! en regnig torsdag bjuds det på idag.
Här är det lugnt, Ida har ju som sagt fått vintervila och ska vila i alla fall fram till jul. Så hon tar det lugnt, går i hagen med kompisarna och äter godis ;)
När Ida vilar så får jag träna mig själv istället så igår var jag på gymmet och tränade en timme. Ska försöka träna ungefär varannan dag har jag tänkt.
Idag ska jag promenera lite med Ida för det ska grävas dränering i hennes hage idag så hon och hennes kompisar står i rasthagarna under dagen, och då får det bli en promenad och röra lite på henne.
 
 
Just nu
Just nu BORDE jag vara på jobbet, men när jag kl 07:00 satte mig i bilen så startade den inte. Hände inte mer än att den lät lite och så blinkade alla lampor vilt. Elfel troligtvis. Och jag tror bestämt att det är en "rest" från i onsdags när bilen var inne och bytte vindruta (eluppvärmd) för redan då hade de bränt nån säkring i den så att innerbelysningen inte fungerade när jag fick bilen... Så jag tror att det varit något mer som inte varit helt 100 och att nu är det något som kortslutits..
Well, jag sitter och väntar på assistans -och hoppas att det räcker med starthjälp, annars blir det bärgning och lånebil.