camillajarnedal.blogg.se

#new in
Här är mina födelsedagspresenter till mig själv som jag köpte i ridsportbutiken jag var på i lördags morse.
Horselife Candy i färgen "Iron" och Pikeur Urana i färgen "rost" (inte så skarp färg som på denna bild, den är mer som bilden nedanför).
 
Halvdålig (-heldålig) mobilbild på byxorna).
 
Gårdagens veterinärbesök
Lång dag var det och inte är jag klokare...
Hon är halt höger fram men vi hittar inte vad.
Hon visade inte mycket hälta rakt ut på gången eller vid longering, mest en ojämnhet, men det har hon inte gjort hemma heller utan det är när jag suttit på som det blir jobbigt för henne i högervarvet.
Blir ren när utsidan hoven bedövas bort (både ligamentskadan och hålväggen satt på insidan). ULat hov (in- och utsida) samt bogen.

Ska tillbaka om 3v. Hittar vi inget då får vi ev göra en magnetröntgen. Som veterinären sa; Det finns många saker i en hov som vi inte ser/kommer åt på ultraljudet.
Känns lite kluvet: Jätteskönt såklart att det inte var ligamentskadan (och inte hålväggen heller).
Men vad är det istället då??        :rage:         :arghh:
Jag är glad att inte den gamla skadan gått upp, men hade gärna fått en diagnos direkt idag, att man kunnat peka på att "det här är det" - så man vet hur man ska förhålla sig, vill inte fastna i spiralen hälta/igångsättning/hälta/igångsättning för nån grej vi inte hittar. Det är typiskt om det "lägger sig" under de här veckorna och sen kommer tillbaka när jag börjar rida mer igen.
Det är detta jag avskyr med att inte hitta nåt. Jag vill ha klara besked; "HÄR är en sån här, och då gör vi SÅHÄR". Jag blir tokig på "nåt är det men vet inte vad".
 
Well well, mycket oklart som sagt. Blir återbesök om 3v, ska först skritta i 2v -sen prova att rida på lite mer sista veckan för att se hur det verkar.
 
 
 
 
Måndag morgon
I helgen har det varit fullt upp, i lördags fyllde jag år och började dagen med att åka till en ridsportbutik med en kompis, där jag handlade lite presenter till mig själv ;) ska ta bilder på vad jag köpte, har inte hunnit det än. 
På eftermiddagen åkte jag och Calle ut till mina föräldrar för lite mer firande. Kvällen var annars lugn för jag skulle jobba igår morse. Gjorde ett pass på fängelset mellan 9:30-16:00. Jag har inte varit där på länge och det var mycket nytt sen sist men man kommer in i det ganska snabbt.

Idag då? Är jag inte på jobbet?
Nej, jag är ledig idag för vi ska åka till Husaby igen och kolla upp Idas hov. Jag är orolig att den inte är så bra nu...

Kl 13 har vi tid, håll gärna tummarna att jag inte har rätt utan är en över-nojjig matte.