Sol :)

/ Allmänt
Igår hade vi en fin dag i solen så jag knäppte ett par snabba bilder på Nelli (gäller att passa på när man har medhjälpare som kan hålla hästen :p). Ska försöka få lite ridbilder med någon dag.
 
 
 
 
Igår hade vi besök i stallet av Ylva, hon såg Nelli för första gången och Nelli visade direkt sin sociala sida och kröp nästan upp i knät på Ylva när jag mockade hagen. Sen vid ridningen visade hon både sina skills med luftakrobatik men även hur fin hon kan vara när hon slappnar av. Sedan satt vi och fikade utanför stallet och pratade ikapp det senaste ;)
 
Idag var ridningen snarlik gårdagen, lite mer skutt och hopp men även bra bitar. Hon tar traven mycket enklare nu men i gengäld så glömmer hon hur man skrittar (har hon väl börjat trava så vill hon inget annat sen). Vi övade lite på att gå undan för skänkeln och framförallt i högervarvet då hon är lite sned där och gärna skjuter ut bogen och tränger. Lite protest först mot denna nya kränkning men snart så förstod hon vad jag menade och rundade sig jättefint runt innerskänkeln. Det lustiga med dagens hoppande var att det inte blev några direkt tvärstopp utan hon slog liksom i farten. Hon travade på med bra bjudning men så kom det små skutt då och då - och så travade hon vidare lika fint igen. En gång drog hon till med ett större bocksprång och jag var inte riktigt med så tappade nästan tyglarna men när jag samlat ihop alla kroppsdelar var det ok igen.
Skrittade både fram- och av ute, framskrittning upp vid lösdriften och avskrittning bort på vägen åt andra hållet. Mötte en bil och det klarade vi bra.
 
Imorgon är det måndag igen och det innebär jobb. Denna veckan är det påsklov för eleverna så det blir lite lugnare för oss andra. Ska försöka åka till Tina igen under veckan med ← edit - på söndag kl 16


Postat av: Anonym

Hon ser nöjd ut med sig själv! / m

2017-04-09 @ 18:23:50
Postat av: Ellen - tävlingsryttare

Så fin!

2017-04-09 @ 21:32:42
http://ellenshorselife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: